lördag 31 augusti 2019

TIllgångar och skulder aug 2019


Augusti månad går mot sitt slut och de senaste dagarna tog börsen ett riktigt glädjeskutt uppåt. Jag sålde faktiskt av Tele2 för att hämta in vinst. Kommer troligen köpa åter vid en framtida dipp. 

Totalt ökade det egna kapitalet med lite drygt 7000 kronor denna månad. Det får jag vara nöjd med. Ligger ökningen på 5-10 000 kronor per månad framåt ökar det relativt snabbt. Sedan kan man ha tur vissa månader och sätta av mer pengar i sparande. 

Klicka för större bild

2 kommentarer:

 1. Hej Mårten.

  Kul att det går framåt med ditt sparande. Trivs du bra på nya jobbet i Stockholm? Vad tycker du är mest intressant med att jobba inom psykiatrin? Jag tycker själv psykiatrin är intressant då jag tidigare läste den inriktningen som USKA. Jag gjorde själv min praktik i Säter på avdelningen de utför elbehandling. Men jag tycker även det intressant med alla andra psykiska sjukdomar som finns. När man är inom psykiatrin ser man framför allt hur mycket psykisk ohälsa det finns i samhället. Något man inte alltid ser så mycket av annars.

  Fortsatt lycka till med dina mål.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Tack. Jag trivs bra på jobbet i Stockholm. Haft min tjänst i ett år nu och börjar komma in i rutinerna.
   Det är nog mötet med människor och se hur man kan hjälpa andra som är det bästa med psykiatrin. Ingen dag är den andra lik kan man lugnt säga. Så jag blir nog kvar inom den psykiatriska vården.

   Tack, och fortsatt lycka till du med. Å tack för kommentaren :).

   Radera