tisdag 19 november 2019

Inte längre miljonär...men nöjd!


Vi valde ju att flytta här under hösten. Anledningarna var många men framförallt att vi ville komma närmare kommunikationer, närmre till affär, bo större och även få möjlighet att bo i en nyproducerad lägenhet. För att möjliggöra detta fick vi sälja vår tidigare lägenhet med ca 100 K i förlust. Detta har gjort att jag inte längre är miljonär utan får fortsätta mot det målet igen. Dock är jag inte ett dugg ledsen över det. Vi bor så otroligt mycket bättre nu än tidigare. Dessutom är själva lägenheten billigare och vi behövde därmed låna mindre nu. Så det är ju det positiva. Anledningen att det blev ett minusresultat var ju dels förlusten på lägenheten men också det mäklararvode som vi fick betala. Sen tillkommer ju kostnader för flyttfirma, städning etc som också det ska betalas. 
Redovisat ovan är min halva av boendet - både som tillgång och som skuld. 

Pengar är som sagt till för att också användas. Något jag nu fått göra. Det känns ändå riktigt bra i magen att pengarna fanns där och kunde göra denna flytten möjlig. Nu tar jag sikte på att återigen nå miljonen. Följer jag samma plan som tidigare så kommer det att gå galant. 

Klicka för större bild

1 kommentar:

  1. Jag är inte säker på att jag kunde ha gjort det utan dig. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan och han sa att vi var klara. Efter att Dr.oduduwa lunsjat en magisk kärleks-spell, ringde min man mig på mobiltelefon för att be om ursäkt och han återvände hem.
    Tack så mycket till Oduduwa för att jag tog tillbaka min man hem efter 3 års separation. Vi är för alltid förälskade nu mer än någonsin tidigare, kärlek stavdelar fungerar riktigt snabbt.

    (dr.oduduwaspellcaster@gmail.com)

    Detta är Dr.Oduduwas personliga kontaktadress, jag rekommenderar starkt att du kan kontakta honom för lösning på äktenskapsproblem som; om du vill avbryta skilsmässdomstolsförfaranden, Love-spell för att locka till ny kärlek, Stava för att föra tillbaka din ex pojkvän inom 48 timmar ... 100% möjligt Oduduwa Magic-Love spell ställde tillbaka min man hemma inom 2 dagar efter att stava lunchaktivering .

    SvaraRadera