fredag 3 maj 2019

Tillgångar och skulder april 2019


April månad är över och det är dags för sammanställning. Den här månaden har jag flyttat över pengar från sparkonto till ISK för att åter börja att försiktigt köpa in mig på börsen igen. Har investerat försiktigt i Nobina, Kinnevik och Tele2. Även ökat en del i fonderna jag äger. Det känns dock som att vi står på toppen av en högkonjunktur så lite osäkert känns det att investera mer på börsen just nu. Därav står en hel del fortsatt orört på sparkontot. Amorteringar och sparande löper på bra annars. 

Klicka för större bild

3 kommentarer:

 1. Hej,

  Hur tänker du kring bostadsvärdet i kalkylen? Tar du med det priset bostaden kostade dig vid inköp eller reglerar du värdeförändringen? I så fall hur ofta?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag har valt att ha summan jag köpte bostaden för (50 % då jag delar boende med sambo). Ser inte över värderingen speciellt ofta. Det är om värdet på något sätt förändrats mycket som jag gör en justering. Både upp och ner. Jag bedömer att i dagsläget får jag ut ungefär samma summa som vi köpte lägenheten för. Hur går dina tankar kring hur man bäst värderar bostad och hur ofta man bör justera?

   Radera
 2. Hej,

  Skulle du vilja synas på vår blogglista?
  https://aktiewiki.se/aktiebloggar

  Isåfall får du gärna länka till aktiewiki.se någonstans på din blogg, så lägger vi till dig på listan! :-)

  Vänligen,
  Aktiewiki-teamet

  SvaraRadera