tisdag 2 juni 2020

Tillgångar och skulder maj 2020


Sommarmånaderna närmar sig och i skrivande stund är det faktiskt juni. Är något sen med uppdateringen denna gången. Det har varit en relativt bra månad. En del utgifter som varit svåra att rå på - så resultatet är kanske något lägre. Men ibland behövs pengar på andra saker än sparande. I juni kommer skatteåterbäringen och av det ska jag spara åtminstone en del.
Känns bra att i dessa oroliga tider ändå ha möjligheten att fortsätta amortera på bolånen enligt lagd plan. Vi har inte behövt begära amorteringsfrihet då vi båda fått behålla våra arbeten. Mitt eget jobb är ju inom vården så det känns för stunden väldigt tryggt faktiskt. Hoppas ni har det bra därute i dessa oroliga tider. 

Klicka för större bild!

1 kommentar:

  1. På grund av Covid-19 tappade jag allt och tack vare Gud fann jag mitt leende igen, det var tack vare Sr. Combaluzier som jag fick ett lån på 65.000€, och två av mina kollegor fick också lån av denna man utan några svårigheter. Det är med Sr. Pierre Combaluzier som livet ler mot mig igen, han är en enkel och väldigt förståelig man. Här är hans e-post:   combaluzierp443@gmail.com

    SvaraRadera