onsdag 30 maj 2018

Utebliven månadsrapport några månader framåt

Jag är just nu mitt uppe i flytt till annan ort. Detta innebär att nuvarande lägenhet säljs och ny köps in. Då detta påverkar min månadsrapport kraftigt och gör den svår att beräkna för stunden så kommer jag avvakta med rapportering här tills alla siffror finns på plats ordentligt igen. Jag har också tillfälligt fått sälja av aktiekapitalet men ska återställa detta så fort lägenhetsförsäljningarna är i hamn.

På återhörande!

7 kommentarer:

 1. Kommer du ta av ditt sparande i denna flytt? Alltid kul att se när någon använder de hårt intjänade slantarna till att ändra sitt liv.

  Lycka till med flytten och vi ser fram emot att höra från dig när du är på banan igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Delvis blir det så. Jag behöver i en övergångsperiod använda aktiekapitalet för att täcka en handpenning på nytt boende. Tanken är sedan att återställa detta (till någon form av aktieportfölj) när befintlig lägenhet är såld.

   Tack, återkommer så fort allt är i ordning igen och jag kan börja göra korrekta sammanställningar av det ekonomiska läget.

   Radera
 2. Hej Mårten. Får man fråga vilken ort det bär av till? :) Lycka till.

  Mvh Slimis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Det bär av till Stockholmsområdet där jag fått nytt jobb och nytt boende. Så det blir spännande.

   Radera
 3. Hej!

  Lycka till med flytt och allt! Jag är precis inne i samma sväng med att sälja lägenhet för att flytta till hus. Jag har faktiskt tagit inspiration från dig när det kommer till rapporterna och har fört egen balansräkning från januari förra året :) Så tack för den inputen! Jag försökte att knåpa ihop månaden ändå och det blev hyfsat. Jag flyttade kapital från Avanza och ökade värdet på "bostaden" iom att handpenningen betalades. Får se hur mycket trollande det blir för att avstämningarna ska bli vettiga och jämförbara framöver.

  Ha det fint!

  SvaraRadera
 4. Hoppas flytten gått bra. Ser fram emot dina kommande inlägg om vad resultatet av försäljning & inköp av nytt boende blev. Du har är en inspirationskälla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Tack så mycket. Nu finns ett nytt inlägg där jag går igenom konsekvenserna av bostadsförsäljningar etc. Välkommen!

   Radera