Aktie- och fonder (exkl. bankkonton)

måndag 30 november 2015

Tillgångar/Skulder november 2015


Månaderna rusar fram nu verkligen, helt galet.  Mycket jobb och mycket intressant på fritiden ligger bakom känslan av att november nyss började. Här kommer nu i alla fall en sammanställning över hur det gick ekonomiskt i månaden. På totalen ett plus vilket såklart är mycket glädjande även om det inte är lika högt som föregående månader. Anledningen beror till stor del på att lönen låg på mer "normal" nivå denna månad. Inget extrajobbande och ingen övertid. Ser dock ut att kunna nå 250 000 kronor i eget kapital/överskott vid årets slut vilket såklart är en milstolpe!

Klicka för större bild

4 kommentarer:

 1. Blir det nått nytt aktie köp snart? Eller går sparandet till något annat kul? :-) Mvh Patrick

  SvaraRadera
 2. Jag har gjort några förändringar i portföljen som ska presenteras i kommande inlägg, så håll ut. Överlag är det höga värderingar som dock gör mig lite återhållsam.

  SvaraRadera
 3. Håller med om höga värderingar men känns tråkigt med 0.80% på sparkontot. Har man lån kan man ju alltid amortera :-) Har själv valt att fylla på krigskassan lite mer men även gjort följande aktie köp på sistone(Hm.Handelsbanken A, SKF A, PG, Walmart och XACT OMXSB Utd.Får hoppas på fina utdelningar till våren :-) Ser fram emot ditt inlägg. Mvh Patrick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressanta köp! Håller med om att sparkonto är himla tråkigt, haha.

   Radera