Aktie- och fonder (exkl. bankkonton)

onsdag 1 september 2010

Härlig börsdag

Tänk om alla börsdagar var som dagens. Då hade det varit en lätt match att nå miljonmålet, haha. Tyvärr är ju verkligheten en annan. Men kul när man ser kurserna rusa lite. Behövs efter nedgångarna tidigare i veckan.

 • ABB + 2,04%
 • H&M B +2,36%
 • Nokia +3,41%
 • Ratos B +4,00%
 • Öresund +3,95%

Lite roligt är att Öresund nu står något högre (50 öre) jämfört mot när jag köpte dessa i förrgår. Alltid kul även om jag räknar med att de kommer dimpa någon sväng till innan den stabiliseras.

3 kommentarer:

 1. Ja, gårdagen slutade verkligen soligt och fint! :)

  Även idag går det väldigt bra för två av mina bolag; Betsson +4,70 % och Stora Enso 4,38 %. Stora Enso är för övrigt handelsstoppad just nu då de har gått ihop med Holmen och Norske Skog och skapat ett gemensamt bolag för tidningspappersprofuktion. Mycket spännande, och kursen kommer nog gå upp ytterligare när handeln återupptas.

  Är du kund hos Nordea och Avanza förresten? Se i så fall mitt senaste blogginlägg.

  SvaraRadera
 2. Pappers- och massaindutrin måste nog gå samman när det gäller tidningspapper, marknaden går väl bara åt ett håll på den fronten just nu. Då kan de säkert dra fördelar av ett samarbete.

  Ska kika in på din blogg. Är kund både i Nordea och Avanza. Även om det bara handlar om månadssparande i en fond hos Avanza.

  SvaraRadera
 3. Gillar din blogg hörrudu! Hör gärna av dig på: info@dollarkursen.com

  SvaraRadera