Aktie- och fonder (exkl. bankkonton)

måndag 27 september 2010

Nordeas internetbank


Nu börjar jag verkligen tröttna på Nordea och deras teknikstrul med internetbanken. I stort sett varje dag möts man av "Tillfällig störning". När man väl kommer in bryts anslutningen till sidan tvärt eller så står allt stilla. Men det är som sagt om man alls kommer in. När man handlar med aktier och är allmänt intresserad av privatekonomi så vill man ju kunna logga in och kontrollera, köpa, sälja etc. när som helst. Självfallet måste det vara nertider då man utför t.ex. service, det kan jag förstå. Men detta är under all kritik. Just för tillfället fungerar i stort sett ingenting. Blir till att skriva och klaga!

4 kommentarer:

 1. Nordea i all ära, men du kan ju alltid prova att ha fler banker också såvida du inte har det. Plocka russinen från varje. :)

  SvaraRadera
 2. Jo, jag har funderat på det också. Men gillar att ha allt samlat också. Så jag hoppas i första hand på att de bättrar sig. Annars får man väl börja fundera på ev. byte.

  SvaraRadera
 3. byt. jag har avanza för mina värdepapper. 39 kr i courtage. Nordea är väl dyrare? Dessutom så har de ett mycket fördelaktigare kapitalförsäkring där du inte binder dina pengar. KF är fina grejer. ingen skatt på vinst! Nordnet är nog bra också, same-same som Avanza.

  SvaraRadera
 4. Andreas: Jo, jag funderar på det faktiskt. Det som tar emot är väl det krångel som det ändå innebär. Fast samtidigt så ska ju bankerna sköta det mesta. Får se om man tar tag i det framöver här nångång.

  SvaraRadera