Aktie- och fonder (exkl. bankkonton)

fredag 24 december 2010

En riktig god jul!

En riktigt god jul önskar jag alla er som på ett eller annat sätt hittat till bloggen. Om så återkommande besökare eller om du är här för första gången! Tiden går fort, den här resan påbörjades under våren i år och sedan dess har tiden bara sprungit iväg. Mycket har man lärt sig, men ännu mer inser man att det finns kvar att lära sig. Det har även varit en kamp att hålla sig till den strategi som jag lade upp från början - att investera regelbundet och sedan behålla. När aktier sjunker i värde gäller det att hålla huvudet kallt. Det har jag än så länge lyckats med. Känns som att det kommer gå vägen framöver också.

Nu väntar en helg med släkten. God julmat och härliga julklappar. Jag älskar julen. Mellan maten och paketen kommer jag läsa boken "Investera som mästarna" av författaren Jonas Bernhardsson. Återkommer med ett omdöme om boken efter julhelgen. Tills dess, ha en härlig jul alla!

2 kommentarer:

  1. Hej! Jag har precis lagt till din blogg i den realtidsuppdaterade listan hos Ekonomibloggarna, jag hoppas att det är okej med dig! Kika gärna in och tipsa om fler bloggar om jag missat ngn.

    gott nytt år!

    SvaraRadera
  2. Hej. Trevligt initiativ! Kommer absolut att besöka sidan!

    SvaraRadera