onsdag 1 januari 2014

December 2013 och mål 2014

Nu är december månad sammanräknat och överskottet ökade med några tusenlappar tack vare amortering och sparande. Bolånet kommer igång på riktigt i februari men jag har valt att redan nu räkna med det för enkelhetens skull. Dock är ju summan oförändrad under månaderna tills det tas i anspråk och jag börjar amortera. Det var lite klent med sparandet denna månad måste erkännas. Hoppas på bättring under januari.


Målet för 2014 kommer vara att amortera och spara minst 4000 kronor varje månad. Är det möjligt kommer jag att justera summan uppåt under året. Förhoppningsvis kan jag lägga undan lite mer i sparande vissa månader så att jag under 2014 kan bygga upp en liten aktieportfölj igen utöver buffertsparande. I slutet av året bör överskottet således ha ökat med minst 50 000 kronor är förhoppningen.

2 kommentarer:

 1. Hej Mårten, intressant blogg.

  Jag hoppas det går bra med ditt sparande under 2014 så du lyckas lägga en grund till en bra utökad aktieportfölj.

  Jag tänkte fråga vad du säger om blogg byte, jag läser och länkar gärna till din blogg i min egen blogg lista.

  ta gärna en titt på min blogg http://hankman-pme.blogspot.se/ och se om det är nåt av intresse för dig. Det vore kul om du ville länka tillbaka.

  Jag försöker förbättra min egen bloggs allmänna kvalite genom att bland annat nu framöver lägga in stockpicker Newsletters rekommendationer i min blogg (de kommer onsdagar och söndagar)

  Med vänlig hälsning
  /hankman84

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Jag länkar gärna till andra ekonomibloggar. Lägger till dig i listan nedan. Observera att bara de senast uppdaterade syns i den listan.

   Radera