fredag 1 augusti 2014

Tillgångar/skulder 31 juli 2014


Summerar juli månad och kan se att ökningstakten sedan föregående månad planade ut och hamnade lägre än vad jag egentligen önskar. Det går mer pengar under semestertider, det är då en sak som är säker. Ska försöka hålla igen en smula på utgifter månaden som kommer. Vet dessutom redan nu att lönen i slutet av augusti kommer bli bättre än väntat vilket känns bra. Dock finns en utomlandsresa med i tankarna så får se hur mycket av pengarna som kan avvaras till sparande utöver det som är "enligt plan".

Industrivärden har gått ner sedan köp i takt med att hela börsen varit lite mer negativ den senaste veckan.

3 kommentarer:

 1. Ta ett rejält tag med sparandet i stället för resa om det nu blir lite dip i börskurserna. Dessutom är det bra för sparmoralen att inte bara få nedåtgående trend! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är sant. Det är alltid en svår väg att ha balans mellan sparande och nöjen. Vill helst hitta någon sistaminuten om det blir så att jag ska resa.

   Radera
 2. Under sommaren går det mer pengar än vanligt. Så blev det för mig och sambon i alla fall. Jag spenderade ungefär dubbelt så mycket som en normal månad. Det mesta har gått till upplevelser såsom inträde till Furuviksparken, Kolmården och Liseberg. Samt en del restaurangbesök och bensinpengar.

  För oss är det viktigt att då och då unna oss saker på resans gång. Hoppas du kommer iväg på en sista minuten resa!

  SvaraRadera