onsdag 27 maj 2015

Flytt till Avanza klar

Det som skulle ta 1-3 veckor gick väldigt snabbt, närmare bestämt precis under en vecka! Nu är mina aktieinnehav och likvider från ISK flyttade och äntligen kan jag handla till mer modernt och lägre courtage. Känns bra. Nu finns inte mycket kvar på storbanken Nordea längre. Jag får in min lön där, jag betalar räkningar där och har ett bankkort kopplat till lönekontot. Dessutom finns ett buffertkonto med snabb access om något skulle gå sönder i hemmet och snabbt behöva köpas in. 

Det blir således bättre och bättre ordning på det ekonomiska. Nu ska jag försöka vänja mig vid Avanzas sajt bara. Dessutom får man väl hoppas att de i sin app till iPhone snart lanserar funktionen att logga in med mobilt bankID...

8 kommentarer:

 1. Bra. Gjorde samma resa för några veckor sedan från SEB

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt! Det jag funderar över är när storbankerna tycker det gått för långt och reformerar aktiehandeln hos dem. Fast ja, känns långt bort i dagsläget.

   Radera
 2. Hej!

  Varmt välkommen som kund!

  När det kommer till appen så kommer vi snart att lansera en helt nybyggd iPhone-app där en av alla nyheter blir inloggning med mobilt BankID. Vår förhoppning är att lansera appen innan sommaren drar igång på riktigt, så håll ut lite till!

  /Kristoffer, Avanza

  SvaraRadera
 3. Glöm inte att ändra courtageklassen till "Mini" under "Profil" för att få det lägsta courtaget vid mindre inköp! :-)

  SvaraRadera
 4. Välkommen till klubben, Mårten!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var ett sent inträde men nu så! Har haft konto på Avanza en lång tid men endast använt Avanza Zero och sparkonto tidigare.

   Radera