lördag 3 oktober 2015

Tillgångar/skulder september 2015

September månads sammanställning är inte lika munter som vanligt. Börsen har ju gått ner en hel del vilket resulterar i ett överskott om knappa 3000 kronor. Inget att hurra över direkt men ändock plus vilket ju känns bra. Fokus framåt måste ligga på att utöka sparandekvoten en del för att nå mina långsiktiga mål inom en mer rimlig tid. Återkommer i den frågan efter lite mer analyserande vad min ekonomi skulle klara. 


Klicka för större bild


2 kommentarer:

 1. Bara kämpa på Mårten. Rekommenderar www.sparapengar.be Har hittat många användbara tips där som jag använder mig av. Övertid i vården är en annan bra sak för lite extra inkomst. Alternativt jobba mycket helger storhelger. Jobbar själv åt två kommuner. På så sätt har jag som mest gjort 22 timmar storhelg på ett dygn. Ibland kan 230 timmar på en månad ta på krafterna men man har igen det när lönen kommer. Mvh Patrick

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset. Det finns så många olika utgifter där man egentligen kan spara mer om man anstränger sig bättre. Ska verkligen fundera igenom vad jag kan göra.

   Jobba extra gör jag då och då. Det ger fina tillskott i plånboken som kan användas till investeringar.

   Radera