söndag 30 april 2017

Tillgångar och skulder april 2017


Trots kyligt väder så rusar våren fram och det har blivit dags att summera april månad. Det har varit en bra månad där börsen gått upp som en följd av det franska valet, som av marknaden sågs som en lättnad. Dessutom har rapporterna kommit in i linje eller bättre än förväntningar vilket i sig skjutsat på börsen. Flera av mina innehav ökade markant och jag valde att sälja av Tele2 och NIBE efter fina uppgångar. Dock med tanken att köpa tillbaka om de backar lite. Tele2 är ju ett innehav jag gärna har i portföljen på lång sikt - men uppgången som följd av rapporten kändes en smula överdriven varför jag gick ur och inväntar ett bra läge att gå in igen. 

För övrigt ser det bra ut på den ekonomiska fronten. En bra ökning jämfört med senaste månaden. Förra månaden missade jag att kommentera att mina totala skulder nu understiger 900 000 kr. En milstolpe som känns bra att ha nått. Det betas av sakta men säkert och följer upplagd plan. 

Klicka för större bild

2 kommentarer:

  1. Får jag föreslå att du uppdaterar värdet på bostadsrätten ? Enkelt sätt: boli.se (Sen finns det två vägar, antingen klicka på värdera bostad ... eller det lite mer meckiga sättet att via kartan ta fram adressen och sedan gå in på adressidan och där kolla, men som har fördelen att du kan spara denna och sedan exempelvis årsvis uppdatera)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för förslaget. Jag är väldigt försiktig med att uppvärdera min bostadsrätt. En gång har jag uppdaterat värdet men det kan ev. vara så att det kan göras en gång till framåt och ändå ha goda marginaler till "verkligt" pris. Jag ska fundera på frågan och återkommer på bloggen.

      Radera