Aktie- och fonder (exkl. bankkonton)

fredag 3 februari 2012

En bra vecka

Hittills i år är börsen upp med 10,2 procent. Det får man anse vara en rejäl start på året! Tveksamt om detta kommer att hålla med de orosmoment som finns kvar. Men trevligt att se värdet på ens innehav stiga. H&M har gått upp fint och ligger nu över 230 kronor per aktie. Känns bra att jag köpte några på 202 i slutet av november.

Jag har under dagarna här funderat kring att öka i något av bolagen men inte kunnat bestämma mig. Idag när jag om hem från jobbet lade jag en order på Tele2 som dessvärre inte gick igenom på den kurs jag satt som limit. Så jag får se hur det blir i nästa vecka. Tror det kanske kommer en liten rekyl nedåt snart också efter en stark vecka.

Kul är att över 100 personer nu följer bloggen på Facebook.

7 kommentarer:

 1. Grattis till ökningen!
  Mitt innehav har också gått mycket bra :)

  Hur ställer du dig till en eventuell rekyl neråt?
  Kommer du att ändra din taktik, alternativt utnyttja nedgången på något sätt?

  Ha det gott och trevlig helg på dig Mårten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Kul att höra att även dina innehav ökat i värde.

   Jag tar en nedgång med ro. Det svåra är väl att avgöra när man ska göra av med sina likvida medel. Min långsiktiga strategi ligger fast, dvs köp och behåll och återinvestera utdelningarna. Sedan är det ju alltid bra om man kan köpa när det är "billigt".

   Trevlig helg till dig också!

   Radera
  2. Har du hört något om utdelning i Betsson?
   Rykten?

   Radera
  3. Räknar med ca 10 kronor. Kanske någon krona mer. Ska bli trevligt när utdelningarna från bolagen börjar komma in under våren.

   Radera
 2. Grattis till ett bra köp av H&M på 202 SEK! Har du något utdelningsmål för hur mycket utdelning du ska erhålla under 2012?

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!
   När jag sitter och räknar lite snabbt så hamnar jag på knappt 9000 kr brutto i utdelningar för 2012. Ingen jättesumma men alltid något! Dessa återinvesteras.

   Radera