fredag 31 juli 2015

Tillgångar/skulder juli 2015


Månadssammanställning för juli presenteras i detta inlägg. Det har varit några riktigt starka månader nu en period. Mycket beror på extrainkomster som kommit in vilket gjort att jag sparat mer än vanligt. Känns inspirerande och kul för framtiden! Skulderna fortsätter ner men kanske skulle amorteringen kunna öka något för att snabba på skuldkurvans fall. I sådana fall är det såklart ICA lånet som ligger närmast tillhands, men där kan man också göra extraamorteringar om man önskar vilket också är ett alternativ. Tror också att jag kommer att kunna spara lite mer av månadens lön men har ännu inte fört över något så det får komma på nästa sammanställning om det blir så. 

Klicka för större bild!

2 kommentarer:

  1. Bra kämpat Mårten :-) Det är sparandet som är viktigast för din framtida goda ekonomi.Precis som du skriver är det viktigt att spara extra inkomster och inte konsumera det på onödiga saker. Hur ligger räntan till på ditt Ica lån?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack. Räntan på ICA-lånet är inte speciellt attraktiv med sina 4,39%. Har övervägt att fråga SBAB om den skulden kan bakas in i bolånet på något vis då lägenheten ökat i värde. Dock inte kommit till skott med det ännu.

      Radera