torsdag 31 december 2015

Tillgångar/skulder december 2015 - Gott nytt år!


Först och främst önskar jag er ett riktigt gott nytt sparår! Det har blivit dags att summera december månad, vill ni se hur jag nått mina mål 2015 finns detta i inlägg nedanför. 

Månaden har varit stark. Mycket beroende på en extralön från ett sidojobb jag har. Där kunde jag sätta av bra med pengar. För övrigt gick ju börsen ned en del i början av december så det känns av. Utan extralön hade ökningen bara varit ca 3000 kronor. 

Klicka för större bild!

Något som jag känner är värt att fira är att jag nu på totalt överskott överstiger 250K! Det känns inte så tokigt. ISK närmar sig 100K med sina 97K vilket också är bra. Jag fortsätter fundera vidare på eventuella värdejusteringar på bostadsrätt och kolonistuga, men tycker det är svårt! Om jag ska göra en justering så får det ske utan att det räknas med i "ökning sedan föreg. månad" etc. då det annars blir missvisande.

Kan också passa på att avslöja att jag har initierat en förändring som kommer påverka lånebilden. Återkommer till detta i ett speciellt inlägg när allt är på plats. 


2 kommentarer:

 1. Du rör dig i rätt riktning ser jag.
  Önskar dig ett riktigt Gott Nytt 2016!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det går sakteliga framåt i rätt riktigt, så det känns bra! Önskar ju alltid man kunde lägga undan än mer av lönen men det får man arbeta med under resans gång. Lycka till under 2016!

   Radera