söndag 21 december 2014

God jul till er alla!

Vill passa på att önska er alla en riktigt god jul! Vet att ni är några som är återkommande besökare och speciellt tack till er. Önskar ibland att jag kunde uppdatera bloggen mer frekvent men finns mycket annat i livet som tar tid av en.

Julen närmar sig som sagt. Julklapparna är färdiga för min del vilket känns bra. Det blev väl lagom dyrt tycker jag. Ibland måste man unna sina nära och kära lite extra också, så det är värt att lägga lite pengar på klapparna. Mat och sådant har jag lyxen att bli bjuden på...inte alla förunnat.

Jag unnar mig själv några extra semesterdagar och är ledig från 23/12 till och med 7/1 vilket känns väldigt skönt efter en intensiv höst med mycket spännande arbete.

Återkommer med en plan för 2015!

8 kommentarer:

 1. Tack för det här året och god jul! Bocken står kvar fortfarande va? ☺

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma! Bocken står kvar men lever nog lite farligt.

   Radera
 2. Det ska bli intressant hur dina planer för år 2015 ser ut!
  Grattis till ett bra 2014 och njut av ledigheten :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska försöka publicera tankegångarna för nästa år under mellandagarna.

   Radera
 3. God jul och gott nytt år där! Blir som andra sagt intressant att se dina målsättningar för 2015... och följa om du når upp till dem.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma. Jag har gärna ögonen på mig. Hittills är kanske mina mål lite svåra att utvärdera då det har hänt saker längs med vägen (stugköp, bostadsrättsköp etc) som gjort att jag fått fördela om tillgångar och liknande. Nästa år borde dock kunna bli ett år som fokuseras mot sparande och även aktieköp vilket jag ser fram mot!

   Radera