lördag 29 november 2014

Tillgångar/skulder 29 november 2014


Dags för månadsavstämning igen då! Totalt sett har det varit en bra månad, egentligen inga konstigheter. Jag ska till London en sväng i december men tycker att jag har planerat det väl så att det inte ska påverka mitt sparande på något vis utan att jag täcker kostnaderna ändå. Känns bra! Det absolut bästa med att göra denna tabell är att hela tiden se skulderna minska. Om ca tre månader kommer jag äntligen att gå ner under miljonstrecket för skulder. Amorterar idag 1000 kronor på bolånet per månad men har funderat på att höja det en aning. Smyghöjer man lite så lurar man sig själv på ett ypperligt sätt.

2 kommentarer:

 1. Bra jobbat. Kan verkligen förstå njutningen i att gå ner under miljonen i skulder. Egentligen borde alla göra en egen balansräkning eftersom det blir väldigt tydligt när man ser det så.

  Mvh DF

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag tycker det ger en bra överblick på "totalen". Ett tag räknade jag inte med ex. CSN men då blir det ju en missvisande bild. Så nu är allt med utom lönekonto och buffertsparkonto som jag håller åtskilt från mitt sparande.

   Radera