lördag 1 november 2014

Tillgångar/skulder 31 oktober 2014


Oktober månads sammanställning är klar. Eftersom börsen har återhämtat sig rejält är ökningen ganska stor jämfört med föregående månad. Sparandet och skuldavbetalningar har legat på samma nivå som tidigare vilket känns bra.

I veckan har jag fått unga aktiesparares tidning Stock i brevlådan. I den brukar en sida alltid ägnas åt "miljonärskalkylatorn" som visar hur många år det tar att spara till en miljon beroende på avsatt belopp per månad och avkastning. Jag valde att klippa ut hela sidan och sätta upp den på kylskåpet som en ständig påminnelse om hur viktigt mitt sparande är för framtiden. Så nu ser jag den varje morgon vilket jag tror är bra, att synliggöra målet!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Det går framåt så sakteliga. Lägger in din blogg på min lista över bloggar.

   Radera
 2. Säkra steg mot miljonen! Hoppas du kommit i ordning i lägenheten som köptes tidigare i år. Du borde ha låga omkostnader nu även om du har en kolonistuga att försörja.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Omkostnaderna är låga för boendet. Däremot vet jag att utgifterna rent generellt skulle gå att hålla ner, vilket stör mig. Lite slösaktig ibland i vardagen.

   Radera