Aktie- och fonder (exkl. bankkonton)

onsdag 2 november 2011

G20 i FrankrikeNew world, new ideas. Ja, en slogan kan man ju alltid använda sig av för att försöka övertyga folk. G20-länderna träffas nu i Frankrike och president Sarcozy hade planerat för en bra tillställning där man kunde presentera en öppning i Greklandskrisen. Istället flögs Greklands Papandreou in och skall diskutera frågan kring folkomröstningen. Intressant att följa. Även Kina skall tydligen spela en viktig roll vid mötet mellan Grekland, Tyskland och Frankrike.

Börsen steg idag. Kanske en viss återhämtning från gårdagens urusla siffror. Dock tror jag turbulensen lär fortsätta.

6 kommentarer:

 1. Hej! Har du några tankar eller åsikter om de kommande noteringarna av Mackmya och N Stor Stark?

  SvaraRadera
 2. Hej Anonym
  Egentligen inte annat än känslomässiga aspekter då jag känner till Mackmyra som bygd och tycker idén om en whiskeyby verkar intressant. Men det gör ju inte att affärsidén är bra. Så jag vågar inte säga något. Har svårt att se hur man skall tjäna några grova pengar på det dock. Känns som att whiskeymarknaden är proppfull med aktörer och hur gärna vi än vill ha en svensk whiskey kanske den inte är "bäst" när det kommer till kritan? (Dricker inte själv whiskey).

  N Stor Stark har jag inte ens hört talas om och får således googla för att se vad det kan vara för ett bolag.

  SvaraRadera
 3. Aha Mårten. Då antar jag att du bor i gästrikland :) Mer troligt i gävle-sandviken trakten. Du ger bort mer och mer av din identitet.

  SvaraRadera
 4. Sant. Men egentligen är den hemliga identiteten inte någon syfte i sig. Men lite hemlig kan det vara bra att vara när man lämnar ut ganska mycket om sin egen privatekonomi på nätet.

  SvaraRadera
 5. Jag bor också i gävle-sandviken trakten är lika gammal som du och har ett yrke inte helt olikt ditt...tror jag vet vem du är...MEN...vi kan ju lämna den biten nu.

  ha re bra tja

  btw: det var inte jag som undrade om mackmyras aktier i det tidigare inlägget

  SvaraRadera
 6. Anonym: Spännande, haha. Kul med folk som är intresserade av samma sak. Önskar det vore lite mer aktierelaterade aktiviteter här i trakten att gå å lyssna på.

  SvaraRadera