lördag 12 oktober 2013

Inställd visning - het bostadsmarknad?

Ibland blir man besviken. Hade ju bokat in en visning av en lägenhet till imorgon. Igår ringde dock mäklaren och sa att lägenheten blivit såld före visning. Någon hade lagt ett bud utan att ha sett lägenheten som säljaren hade accepterat.

Sådant har jag svårt att konkurrera med. Jag vill se, känna och fundera åtminstone någon dag över ett sådant stort beslut. Så nu är det åter till Hemnet och ha den dagliga kollen på nya objekt. Det finns en del ute men jag tycker alltid att det faller på någon punkt. Jag kanske är lite väl kräsen också, men det är ett så pass stort beslut att jag vill få det så rätt som möjligt redan från början.

Fortsättning följer...

2 kommentarer:

 1. Jag tycker du gör rätt i att ta det lugnt. Det är precis som du säger - livets största affär för de flesta och då ska man inte rusa blint fram. Jag vet många som hållit på ett år eller t.o.m. 2 år för att hitta just den lägenheten/fastigheten man känner är rätt.

  Det svänger även på bostadsmarknaden och det behöver inte vara så långt in i framtiden innan det blir köparnas marknad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är verkligen en svår fråga huruvida priserna kommer gå ner framöver eller inte. Det känns som att det pratas mycket om bobubbla och överbelånade hushåll.

   Jag är dock beredd på att vänta tills en bra lägenhet dyker upp som jag trivs i.

   Radera