tisdag 1 oktober 2013

Sälj dina gamla teknikprylar!

Måste erkänna att jag är lite dålig på att lägga ut saker på blocket och liknande sidor. Jag har upplevt att "det är nog ingen som vill köpa det här i alla fall" och så har saker hamnat i byrålådan. Men de senaste dagarna har jag provat lite. La ut mitt Nintendo Wii först och blev överhopad av samtal och mail från köpare. Kanske hade jag satt ett bra pris? Troligen, jag vill ju mest bli av med det och får jag en slant för det är det ju bra! Det ska dock tilläggas att jag var nöjd med vad jag fick.

Idag provade jag lägga ut min gamla mobiltelefon, en Samsung Galaxy SII. Efter 5 (!) minuter ringde en och ville köpa den för 700 kronor. Affären blev alltså av inom en timme. Visserligen hade jag satt priset till 1000 kr men för några dagar sedan ansåg jag att telefonen mer var elektronikskrot än något som hade ett värde. Så jag är mycket nöjd.

Det lönar sig alltså att rota fram gamla teknikprylar och slänga upp dem på blocket. De verkar gå åt som smör i solsken.

4 kommentarer:

 1. Miljövänligt är det ju dessutom också

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är också en aspekt! Återanvändning ligger ju högt upp på miljövänliga aktiviteter.

   Radera
 2. Jag har som policy att om man ska köpa något nytt så måste man sälja något gammalt. Ett Nintendo 8bit blev en stereo. En cykel blev ett par rullskidor. Skönt att bli av med gammalt mög.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan vara en tanke att bära med sig. Jag har nog sparat lite väl mycket gamla prylar hittills.

   Radera